Efectele secundare ale orzului verde

Orzul verde a fost unul dintre cele mai renumite cereale. Denumirea lui botanica este hordeum, si se dovedeste a fi un remediu extrem de valoros pentru o serie de boli si afectiuni. Acesta contine un ingredient activ numit proanthocyanidin – o parte chimica care actioneaza la nivel celular. Orzul verde contine de asemenea, glucan, fibre gasite in tarate de obicei, folosite pentru reducerea nivelului colesterolului. Radacina contine hordenine alcaloide care stimuleaza circulatia sanguina perficeria si a fost folosita ca un tratament pentru bronsita.

Orzul verde este capabil de a preveni celulele canceroase si alte toxine, si ajuta la protejarea celulelor sistemului imunitar, reducand astfel riscul de inflamare, infectii si cancer. Utilizarea orzului verde in scopuri medicinale dateaza inca din antichitate. Orzul verde contine o substanta numita P4D1, acesta avand o puternica actiune anti-inflamatorie, dar de asemenea a fost demonstrat ca repara celulele ADN in corp. De asemenea poate preveni SIDA, imbatranirea si moartea celulelor.

Orzul verde este un aditiv pentru alimente umane si animale. De asemenea se poate face o faina aromata cu pulbere de orz verde sau chiar si briose. Orzul verde mai contine pe langa toate astea, enzime vii, SOD fiind una dintre acestea. Orzul verde are si un mare efect alcalin, care va ajuta sa pastrati raportul dintre aciditatea si alcalinitatea in corp.

Celulele noastre nu pot functiona in mod corespunzator in cazul in care pH-ul din corp nu este intr-un interval corect. Multe alimente prelucrate sunt acide, si atunci cand consumam prea mult, echilibrul dintre aciditate si alcalinitate se poate strica.

Orzul verde poate fi usor de controlat asupra tubului digestiv, oferind corpului nostru acces la substante nutritive vitale. Multe vitamine, minerale si enzime prezente in orzul verde actioneaza ca antioxidanti puternici in protejarea corpului nostru, consolidarea sistemului nostru imunitar si imbunatatirea sanatatii cardiovasculare. Orzul verde este o sursa bogata de fibre alimentare, care sunt bune pentru colon, sanatate si regulariltate. Multi oameni sportivi au nevoie de orz verde pentru a capata mai multa energie.

Mai multe informatii despre Orzul verde:

http://www.cerasus.ro/orz-verde-puterea-naturii/

http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/product&product_id=234